| |

KYan Lipmatte KYan Cosmetics Sdn Bhd

Posted by Ieyra Signature Collection on Monday, September 30, 2019

HUB: NAZIRA 013-7315596  untuk info lanjut dan tempahan

https://www.wasap.my/60137315596

INFO PRODUK

5 Keistimewaan LipMatte & Lip Treatment terbaru keluaran KYAN COSMETICS..No 5 paling BEST!!
.
Memperkenalkan Lip Matte terbaru TEKNOLOGI JEPUN dgn kandungan HEBAT Pure Argan Oil,Vit C,Vit E.Confirm cantik menyerlah,tak crack dan tahan lama!! apa KEISTIMEWAANNYA?

  • Packaging high class,PREMIUM & Exclusive
  • Tahan hingga 12 jam!!
  • Bebas Alkohol
  • Tidak merosakkan bibir bahkan MERAWAT dan MENCANTIKKAN BIBIR
  • KANDUNGAN yang terbukti SELAMAT,terasa soft & smooth
  • Its Cruelty Free, Bila bukak je penutup akan ada bau vanilla yang very calm and sedap sangat bau dis.
  • Walaupun matte tapi tak keringkan bibir. Bibir tetap nampak moist walaupun matte color
  • Its very moist, long lasting and wudhu friendly.So bila nak remove lip matte ni tak da la sakit bibir kene gosok kuat2..
  • .Ringan dan Tak Melekit. Kalau pakai lipstik yg chalky and berat nampak tak cantik kan?Tapi Lip Matte Kyan ni pakai tu rasa mcam tak pakai lipstik, dah pakai tu kalau boleh tak nak lap dah

Makin lama pakai, makin cantik. First swipe, sangat lembut tapi bila kering WOW, sangat2 cantik. Warna Matte nya yang boleh tahan lebih dari 8jam, pakai pukul 8 pagi sampai ke petang tahan warna dia. Tak caya? Cuba la sendiri
.

CARA PAKAI UTK MORE GLOWW!!!!!

Matte Liquid Lipstick – Do’s and Dont’s ❤️❤️

Dont forget to exfoliate – Jangan apply liquid lipsticks dekat bibir yang kering. Lip Matte akan kering cepat, so akan nampak line2 bibir yang kering. Ni akan buat bibir lagi kering
.
Use Lip Treatment or Lip Mask – Bibir yang lembap dan lembut penting bila nak apply Liquid Lipstick. You can apply LipBalm or Lip Treatment setiap malam b4 tidur
.
Line Your Lips– Boleh guna Applicator Lip Matte or lip liner. Ni akan buat lips nampak full and nice
.
Avoild applying too many layers of lipstics. Kita selalu apply banyak kali sebab nk tahan lama tapi ianya akan buat nampak crack

 

SAYA SUKA LIPMATTE NI, CALIT SIKIT JE DAH CANTIK.🥰🥰🥰 . . Cantik sangat kaler lipmatte K.YAN ni. Serius kalau boleh nak grab semua collection yang ada. Calit sekali terus cantik berseri-seri. . Apa yang best pasal K.Yan Lipmatted ni: . 💋 Memang best! 💋 Tahan lama, water proof & mesra wudhuk 💋 Kaler yang trending & memukau 💋 Ringan sangat tak rasa macam pakai lipstik uolls 💋 Paling best bila pakai naik seri . Tak reti mekap bukan lagi alasan. K.Yan kan ada? Macammana nak order sis? . Berminat klik link di bawah😍👇 . www.wasap.my/60137315596/KyancosmeticShahAlam

Posted by K.YAN cosmetic SHAH ALAM on Monday, May 4, 2020

More glossy effect

yang atas Matte dan yang bawah Matte + Lip Treatment jadila Glossy ..

Ni la kelebihan kalau korang beli COMBO SET. Korang dapat MATTE, GLOSS AND LIP TREATMENT ✨✨✨

MORE INFO ABOUT LIPMATTED

Tahu tak bibir anda perlukan pelembap juga? Setiap hari bibir terdedah habuk, udara sejuk aircon, cahaya panas, tapi uolls mesti tak perasan, sebab selalu jaga muka je kan? Tahu tak Pelembap Bibir WAJIB! setiap hari setiap malam macam pelembap muka?
.
Uolss ada bibir kering? bibir menggelupas? bibir berkerak? bibir hitam? This is your concern betul? 
.
Jawapan dia , uolls perlukan Lip Treatment yang boleh pakai siang dan malam. Uolls boleh nampak result the next day 😊
.
And the best part, it is mint fresh..shiny and gloss effect..uolls apply Lip Treatment je pun da nampak cantik.

Lip Matte not only for your lips? uolls boleh use it as a blusher or eye shadow? Just tap it with your brush or your beauty blender 

Wuuuuuhuúhuhuhuuu…. Nie mini lipmatte colour dia…perghh!!! Mmg mengancam uolllsss 1box ada mcm2 shades boleh try.meh pm sis meh nak bagi taw harga yg berbaloi gilleeerrr.

Posted by K.YAN cosmetic SHAH ALAM on Monday, May 4, 2020

CARA PEMILIHAN SHADES

Kandy – is more tu nude pink.. sesuai untuk daily use.. because this shade buat korang nampak sweet je
.
Koral – Koral is nude orange atau orangywish .. this shade will make your mood nampak happy je..always be positive☺️
.
Kookie is nude brown.. ni sangat cantik utk daily use atau bila korang nak feeling2 natural gitew😌
.
Katchy is nude warm pink. utk yg suke fearless.. boleh try shade ni.

TESTIMONI

Wow chacha pun pakai…mmg terbaik lah korang yg nak try boleh pm sis yea

Posted by K.YAN cosmetic SHAH ALAM on Monday, May 4, 2020

Makan apam pun jadikkkkk!!!pergh jimat duit lau gini.

Posted by K.YAN cosmetic SHAH ALAM on Monday, May 4, 2020

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *